jueves, 24 de noviembre de 2011

La narrativa digital

Fa 50 anys qui  hagués pensat en aquesta nova manera de explicar contes? Les narracions existeixen des de fa una pila d’anys i en totes les diverses cultures, amb la finalitat d’entretenir,  preservar les tradicions i fins i tot, per inculcar valors ètics i morals. 

Darrerament, s’han creat una nova manera d’explicar històries anomenada popularment com Storytelling (digital). Com a futurs participants de la era digital, creiem que els docents han de tenir les capacitats suficients per a participar de forma interactiva, de crear blogs i wikis i també per crear  noves narratives digitals.

The 3.0 Group hem creat el conte On estàs Panxet? que el podreu veure en l’enllaç de més abaix. Durant la creació d’aquesta història hem utilitzat el programa DomoAnimate gràcies al qual i, amb l’ajuda de la nostra imaginació i originalitat, hem realitzat una magnífica història. 

Creiem que aquest conte és un recurs educatiu molt adequat per a l’aula tant per aprendre com  per passar una estona divertida davant l’ordinador. Esperem que gaudiu tant com nosaltres durant la realització d’aquest.


DomoNation.com: On estàs Panxet? by 3puntzero


Like it? Create your own at DomoNation.com. It's free and fun!

No hay comentarios:

Publicar un comentario